طعم خوش آشپزی

وبلاگ آشپزی و شیرینی پزی ساناز با طبخ انواع غذاها و دسر و شیرینی

طعم خوش آشپزی - کیک دورنگ زعفرانی و کاکائویی

ساناز
طعم خوش آشپزی وبلاگ آشپزی و شیرینی پزی ساناز با طبخ انواع غذاها و دسر و شیرینی

کیک دورنگ زعفرانی و کاکائویی

برای تهیه ی کیک

تخم مرغ ۲ عدد

روغن ۱ دوم لیوان

آرد ۲ لیوان

شیر زعفرونی گرم ۱ لیوان {زعفران دم کرده رو با شیر مخلوط میکنیم }

شکر ۱ لیوان

بکین پودر ۲ ق م

وانیل ۱ چهارم ق چ

تخم مرغها رو با شکر و وانیل مخلوط میکنیم و با دور تند همزن ۵ دقیقه هم میزنیم تا حسابی حجیم بشه

سپس ۳ دقیقه به همزن میتونیم استراحت بدیم و دوباره ۵ دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم

سپس روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و بعد هم شیر رو اضافه میکنیم و باز هم با همزن یه کوچولو هم میزنیم در پایان آرد و بکین پودر رو که ۳ بار الک کردیم در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم و سپس از مایه ی کیک به اندازه ی یک فنجان بر میداریم و با ۱ ق غ سر خالی  پودرکاکائو مخلوطش میکنیم تا شکلاتی رنگ شودبعد نیمی از  مایه ی کیک رو توی قالب که کفش رو  

چرب کردیم میریزیم و با قاشق به شکل مرتبی یه ردیف باریک از مایه ی کاکایویی میریزیم و باقی مایه ی کیک رو روش میریزیم وقالبو میزاریم توی فر به مدت ۵۰ دقیقه

البته مدت و درجه ی فر فرق میکنه

من خودم فرم رو روی آخرین درجه که میزارم حدود ۴۵ دقیقه زمان میبره

و در پایان با خلال دندون تو کیک فرو میکنیم اگه خلال تمیز دراومد که کیکمون آماد ه ست

برش خورده ش هم خیلی خوشگل میشه

برای قسمت شکلاتی روش هم ۱ ق غ عسل رو با ۱ ق غ پودر کاکائو و ۱ ق غ کره مخلوط میکنیم و میزاریم روی شعله ی خییلی کم تا کره آب بشه و عسل هم روان بشه و با هم مخلوطشون میکنیم میتونید همینو به تنهایی روی کیک بریزید

اما من یه کرم دیگه هم باش ترکیب کردم با دستور زیر

آب سرد ۱ فنجان

آبلیمو ۱ ق غ

شکر ۱ فنجان

نشاسته ذرت ۲ ق غ

پودر کاکائو ۱ ق غ

شکر و نشاسته و آب و آبلیمو رو با هم مخلوط کنیدو هم بزنید

سپس بزارید روی شعله وهم بزنید تا بجوشد وغلیظ بشه

{به غلظت عسل}

بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید پودر کاکائو رو بهش  اضافه کردم و با کرم قبلی مخلوطش کردم یک ریختم



تاريخ : چهارشنبه پانزدهم خرداد 1392 | 14:41 | نویسنده : ساناز |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.