طعم خوش آشپزی

وبلاگ آشپزی و شیرینی پزی ساناز با طبخ انواع غذاها و دسر و شیرینی

طعم خوش آشپزی - چیز کیک موز

ساناز
طعم خوش آشپزی وبلاگ آشپزی و شیرینی پزی ساناز با طبخ انواع غذاها و دسر و شیرینی

چیز کیک موز

چیز کیک از سه لایه تشکیل شده

مواد لازم جهت لایه ی زیرین بیسکویت پتی بور ۱ {بسته ۱۲۵ گرم } کره ۶۰ گرم

یا میتونید از یه کیک با دستور دلخواه استفاده کنید

بیسکویت رو پودر میکنیم و کره ی نرم شده رو بهش اضافه میکنیم سپس کل قالبمون رو با یه فویل یا سلفون میپوشونیم بعد موادمون رو کف ظرف خوب پرس میکنیم سپس نیم ساعت میزاریم توی یخچال

 یا کل ظرف رو سلفون می کشیم و کیک رو کف قالب قرار میدهیم

من از قابلمه ی تفلون استفاده کردم  

برای لایه ی دوم

۱ عدد موز پوره شده یا خورد شده 

 پودر ژله نصف بسته 

پودر کاکائو ۱ ق غ

پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم

خامه ۲۰۰ گرم

پودر ژلاتین ۱ ق م

خامه و پنیر خامه ای و موز پوره شده و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم سپس نصف بسته ژله رو که با نصف فنجان آب جوش و۱ فنجان  آب سرد حل کردیم میزاریم یه کم خنک بشه و با محلول ژلاتین به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم تو یخچال تا یه خورده خودشو بگیره و از مایع بودن در بیاد

{ پودر ژلاتین رو  روی مقدار کمی آب می پاشیم و به روش بن ماری حل میکنیم}

بعد سطح بیسکویت یا کیک  رو با این مواد  میپوشونیم سپس به مدت۱ساعت میزاریم توی یخچال تا موادمون خودشو بگیره

برای لایه ی سوم

۱ بسته ژله {حل شده }۱ بسته ژله رو با ۱ فنجان آبجوش و ۱ فنجان آب سرد حل کنید تا خب خودشو بگیره و سفت تر بشه

در این مرحله سطح موادمون رو با پودر ژله که حل کردیم میپوشونیم و به مدت ۱ ساعت میزاریم توی یخچال تا خودشو بگیره

متا سفانه من پودر ژله ی قرمز نداشتم و مجبور شدم از رنگ سبز استفاده کنم

نوش جان

 

اینهم ماله قبله


موضوعات مرتبط: دسرها ، انواع کیک و شیرینی ، کیک و رولت و کاپ کیک

تاريخ : یکشنبه بیست و چهارم دی 1391 | 23:39 | نویسنده : ساناز |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.