طعم خوش آشپزی
وبلاگ آشپزی و شیرینی پزی ساناز با طبخ انواع غذاها و دسر و شیرینی  
قالب وبلاگ
لینک دوستان
پودر نشاسته ۱ فنجان

آب ۱ فنجان

شکر ۱ فنجان

پودر ژلاتین ۲قاشق غ

مغزگردو به مقدار لازم

پودر نارگیل به مقدار لازم

 

 

پودر نشاسته رو با مقدار کمی آب مخلوط میکنیم..۱ فنجان آب و شکر رو میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.

۵.بعد از اینکه آب+شکر جوش اومد نشاسته رو اضافه میکنیم.

.حالا مرتب هم میزنیم با حرارت خیلی کم تا بیرنگ و شفاف ومقداری سفت بشه.حدودا یک ساعت طول  میکشه در انتهای کار میتونید مقداری زعفران دم کرده بهش اضافه کنید

۷.بعد پودر ژلاتین رو که از قبل به روش بن ماری آماده کردیم  اضافه و مخلوط میکنیم.

.وقتی که مواد مون سفت شد و از قابلمه جدا شد از  روی حرارت برمیداریم

بهتره تو این مرحله ۱ ق غ پودر ژلاتین رو که با مقداری آب به روش بن ماری حل شده به مواد اضافه کنیم تا سفت تر شود

.حالا یه ظرف بر میداریم و مواد رو میریزیم توش و میزاریم توی یخچال

 بعد از یکی دو ساعت که باسلق خودشو گرفت با قاشق  ازمواد بر میداریم و توی پودر نارگیل میزنیمش و به کمک دست بهشون شکل میدیم و وسطشون یه تیکه گردو قرار میدیم و دوباره توی پودر نارگیل میغلتونیم

نوش جان

 


موضوعات مرتبط: دسرها، راحت الحلقوم
[ دوشنبه چهارم دی 1391 ] [ 14:19 ] [ ساناز ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

با عرض سلام خدمت همه ی وبلاگ نویسان و خوانندگان محترم
ممنون که به وبلاگ من هم سر زدید چون از وجود شماست که انرژی میگیرم
دوست دارم چیزایی رو که یادمیگیرم با شما به اشتراک بزارم
امیدوارم استفاده ی لازم رو ببرید.
لطفا اگر برایتان مقدور بود نظر یادتون نره منتظر پیشنهادات و انتقادات خوبتون هستم .در ضمن اگر خواستید سوالاتتون بی پاسخ نمونه نظر رو به صورت خصوصی ارسال نفرمایید
ضمنا به دلیل پر بودن بخش لینکها از لینک سایتها و وبلاگهای غیر آشپزی معذورم
موضوعات وب
امکانات وب

جاوا اسکریپت

فال حافظ

کد حرفه ای قفل کردن کامل راست کلیک